BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az enyhe lehűlés ellenére marad a nyári nagy meleg

Szerdán 29 és 35 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és több hullámban, szórványosan várható zápor, zivatar. Főleg délnyugaton heves zivatar is lehet – írta a Köpönyeg.hu. A hőmérséklet 29 és 35 fok között alakul.

Hot,Temperature,thermometer,On,Yellow,Sky,With,Sun,Shining,In,Summer
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Északkeleten és délnyugaton fordulhat elő zápor vagy zivatar. Reggel 17, délután 30 fok körül alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megélénkül.

Pénteken a déli óráktól nyugat, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé alakul ki akár heves zivatar, zápor. Zivatarok környezetében erősen viharos széllökések lehetnek, 30-31 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton a gyakran erősen megnövekvő gomolyokból eleinte csak elszórtan, délutántól ismét több helyen várható eső, zápor, zivatar. Marad az élénk légmozgás. A hőmérséklet 25 és 30 fok közé csökken.

Vasárnap ragyogóan napos, száraz időre van kilátás. Újra 30 fölé emelkedik a hőmérséklet csúcsértéke.

Hétfő estig igazi strandidő valószínű, majd estétől északnyugat felől zivatarok törnek ki. Az északnyugati szél estétől megerősödik, 29–35 fok ígérkezik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.