BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Dolgozói apartmanház épül Debrecenben

Magas minőségű munkásszállásokat építtet a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. a város Tócóvölgy nevű részén, ahol a 104 szobás épületet legkésőbb 2022 februárjáig át is akarják adni.

Dolgozói apartmanház építésére írt ki közbeszerzési pályázatot a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. A beruházásról a városi közgyűlés már tavaly februárban döntött, konkrétan egy 104 szobás, 438 férőhelyes épület megépítéséről, érzékelve a magas minőségű munkásszállások iránt folyamatosan növekvő keresletet, és számolva azzal is, hogy az épülő BMW-gyár és egyéb, Debrecenbe tervezett termelő beruházások munkavállalói számára várhatóan folyamatosan lesz igény korszerű szállásokra.

Fotó: Pixabay

A nyílt közbeszerzési eljárás a szerződés megkötésétől számított 14 hónapos, de legkésőbb 2022. februárjáig megvalósuló kivitelezési határidővel jelent meg, az ajánlatokat október 19-ig lehet benyújtani.

A háromszintes épület 4,5 ezer négyzetméternyi lakóingatlant és a hozzá tartozó 116 parkolóhelyet és 20 kerékpártárolót foglal magában.

A közgyűlési döntés szerint állami forrás bevonásával épülnek meg a dolgozói apartmanok a Tócóvölgyben egy 1400 négyzetméteres beépítetlen területen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.