BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sziget: eddig hat emberre csaptak le a rendőrök

A Szigeten száznál is több rendőr dolgozik, köztük külföldiek. Van egy sátor is, ahol rögtön panaszt lehet tenni - számol be az MR1-Kossuth.

Két sátor-tolvaj és négy kábítószer fogyasztó - egyelőre ennyi a mérleg bűnügyi szempontból. Ez jónak számít, a korábbi években egy hét alatt majdnem 300 hasonló bűncselekmény volt.

A kábítószer marihuána volt, a négy fogyasztó közül hárman külföldiek, de ők sem ússzák meg a felelősségre vonást - mondta Markó Attila, III. kerületi rendőrkapitány.

A fesztiválon hat külföldi rendőr is dolgozik: hollandok, franciák és angolok - amikor ők megjelennek, azonnal készségesek lesznek az addig flegma külföldi jogszabálysértők is, mondta Markó. Magyar rendőr, csakúgy, mint a korábbi években, 120 dolgozik a Szigeten. Egy részük egyenruhás rendőr, a másik része pedig civil nyomozó.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.