BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Szimpla beetetés Gyurcsány új adócsomagja" - Fidesz közlemény

A miniszterelnök egy kényszeres programalkotó – közölte a Fidesz sajtótájékoztatóján Varga Mihály, utalva arra, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosságra hozta legújabb, immár hetedik programját, amelyet a politikus szimpla beetetésnek nevezett.

A Fidesz gazdasági szakpolitikusa újságírók előtt emlékeztetett: 2005-ben a Száz lépéssel, 2006-ban az Új Magyarország kormányprogrammal, majd az Új Egyensúly konvergenciaprogrammal állt elő a miniszterelnök, majd 2007-ben jött a 48 pont, később megtoldva egy újabb 7 pontos csomaggal, 2008 februárjában pedig az Új polgárosodás programjával állt elő Gyurcsány Ferenc.

Ez összesen hat program, amelynek az "eredményét" mindannyian jól ismerhetjük, ha megnézzük, milyen állapotban van az ország - fogalmazott Varga, s megjegyezte, mivel ezeknek mindig az ellenkezője valósult meg, a Fidesz tart tőle, hogy a tegnap este nyilvánosságra hozott, legújabb adóprogram is csak egy szimpla beetetés: semmilyen eredményt nem hoz majd – olvasható a Fidesz közleményében.

Varga Mihály kiemelte: ehelyett a szakma által is erőtlennek és koncepciótlannak minősített tervezet helyett valódi programra lenne szükség, de erre egy kisebbségi kormány képtelen. Csak egy előrehozott választás hozhat megoldást - húzta alá a fideszes szakpolitikus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.