BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Debreczeni kiverte a biztosítékot az UD Zrt.-nél - Feljelentést tett a cég

Debreczeni József ellen, valamint a HVG-ben és a Népszabadságban megjelent cikkek nyomán ismeretlen tettes ellen tett eddig feljelentést az UD Zrt. vezetése rágalmazás és államtitoksértés miatt - írja az MTI nyomán az eMaSa.

Több tévécsatornától is kértek műsorrészleteket, mert azokban szerintük lehetnek rágalmazó kijelentések.

Feljelentéseket tett csütörtökön az UD Zrt. vezetése rágalmazás és államtitoksértés miatt – közölte Futó Barnabás, a cég jogi képviselője. Az ügyvéd egyrészt feljelentést tett a II. és III. kerületi bíróságon Debreczeni József publicista, politológus ellen, a múlt hét szombati Népszabadságban megjelent, A diktatúra árnyéka című cikkben tett ténymegállapításai miatt. Az ügyvéd szerint Debreczeni József kijelentései aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt és jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazást valósítanak meg.

Ezen kívül még két esetben tett feljelentést a cégvezetés, mindkettőt államtitoksértés miatt, ismeretlen tettesek ellen, egy-egy, a Népszabadságban, illetve a HVG-ben megjelent cikk miatt.

További részletek az eMaSa oldalán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.