BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Politikai merénylet-kísérlet a Magyar Demokrata Fórum ellen - Csapody a megfigyelésről

A megfigyelési ügybe keveredett Almássy Kornélnak nemcsak az MDF-ből, de a parlamentből és a közéletből is távoznia kellene - mondta Csapody Miklós, az MDF országgyűlési képviselője az ATV Pont7 című műsorában vasárnap este. - idézi a Klubrádió a távirati irodát.

Csapody Miklós hozzátette: ennek a konzekvencia-sorozatnak "az első lépcsőjét vonta le Almássy Kornél", amikor visszalépett az elnökjelöltségtől.

Szerinte "Almássy Kornél visszalépése az MDF elnökjelöltségétől igazolta azt, hogy a kazetta tartalma helytálló", tulajdonképpen "egy beismerő cselekedet" volt.

Hozzátette: véleménye szerint ami történt, az "egy politikai merénylet-kísérlet volt a Magyar Demokrata Fórum politikája ellen", mert a modern pártokat az elnökük személyesíti meg.

"Tehát azt mondhatnám, Dávid Ibolya feje, annak a leszállítása a megbízóknak úgy tűnik, hogy ebben a meglehetősen maffia-stílusú politikai játékban megért kétmilliárd forintot" - magyarázta.

A politikus szerint Almássy Kornél visszalépése mögött állhat az, hogy felismerte, az MDF-nek árt a párt további megosztottsága, de állhat az is, hogy kihátráltak mögüle támogatói.
Mint mondta, "itt olyan politikai front vonult fel (...) a demokratikus választás leple alatt az MDF politikája ellen, amelyik sohasem adta fel az MDF megsemmisítését" és - szavai szerint - Almássy Kornél "UD-segítsége" "csődöt mondott".

A politikus beszélt arról is, hogy "derülten hallgatja" azokat a "sírdogáló visszautasításokat, hogy x-nek vagy y-nak ugyan hogy lett volna köze ehhez az egészhez", mert - mint mondta - "ez a fajta média-világ" "hihetetlen támogatást nyújtott menet közben".

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.