BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb fővárosi lezárás! Most a csepelieken a sor

Szeptember 29-től várhatóan november végéig a csepeli Szabadkikötő út egy szakasza a meglévő 2×2 sávról 2+1 sávra szűkül, amelyen váltakozó rend szerint haladhat majd a forgalom.

Az érintett útszakaszon sebességkorlátozásra, a belső forgalmi sávban pedig szélességkorlátozásra kell számítani - írja a csepel.info.

2009 nyarára készül el az a 300 méteres bekötőút, amely a Szabadkikötő útról a Budapesti Központi Szennyvíztisztító telepre vezet majd.

A bekötőút a Szabadkikötő útról leágazva a Szabadkikötő út és a csepeli HÉV töltése alatt épülő egy-egy aluljárón keresztül vezet majd. Ennek keretében került sor a nyár folyamán a Csepeli HÉV átmeneti forgalomkorlátozására is.

A kivitelezés miatt átmeneti forgalomkorlátozásra van szükség. Ezért szeptember 29-től, azaz hétfőtől várhatóan november végéig a Szabadkikötő út forgalma az építkezés által érintett, kb. 150 méteres útszakaszon megváltozik. A Szabadkikötő út egy forgalmi sávját lezárják, az út fennmaradó részén 2+1 sávot alakítanak ki. Később az utat keleti irányban kiszélesítik, a 2+1 sávot ezen az ideiglenes útpályán fogják kijelölni.

A három sávon váltakozó rend szerint halad majd a forgalom: két sávot a reggeli csúcsidőben Budapest belvárosa felé, míg délután Csepel központja felé használhatnak majd az autósok.

Az irányváltást a forgalom legkisebb zavarása mellett, a kevésbé forgalmas órákban oldják meg, forgalomterelő bóják, álló- és sávos terelőoszlopok kihelyezésével.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.