BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kósa a vízgereblyéről - Gyurcsány mint porondmester

Kósa Lajos szerint a nemzeti csúcs vízgereblyézéshez hasonlít, aminek szerinte akkor sincs értelme, ha sok ember sok gereblyével gereblyézi a vizet.

Kósa Lajos szerint a napi politikában résztvevő politikusok ennek ellenére is részt vesznek majd a találkozón, nem engedhetik meg maguknak ugyanis azt a luxust, hogy utóbb azt mondják róluk, hogy nem hajlandók részt venni a nemzet megmentésében – tudósít a HírTV a Független Hírügynökség nyomán.

A Fideszes politikus szerint Sólyom László, államfőnek igaza van, amikor nem vesz részt a találkozón, és ezzel is jelzi azt, hogy az állam nem így működik.

A válságkezelést Kósa Lajos egy bolhacirkuszhoz hasonlította, amelyben – mint mondta –Gyurcsány a porondmester. A Fidesz szerint  kulcsfontosságú, hogy a jelenlegi helyzetben olyan politikus mutasson utat, akinek hitele van, a miniszterelnök azonban már teljesen megbukott, nem kérhet senkitől semmit, legfeljebb bocsánatot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.