BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: kár lenne még temetni a következő évet

Az önálló szocialista kormány cselekvőképes, hiszen a T. Ház elfogadta a jövő évi költségvetés főbb számait - érvelt a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában a miniszterelnök.

Kár lenne még temetni a következő évet – mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök annak kapcsán, hogy a kormány reformlendülete megtört. Hangsúlyozta: a 2006-2008-as kormányzati időszak a kiigazításról, a reformszándékról szólt, de mindez sokat sérült a népszavazással. Ebből az időszakból tanulni kell - tudósít az MTV.

A mostani időszak nagy kérdése pedig, hogy ez a kormány önállóan képes-e kijavítani cselekvőképességét – tette fel a kérdést a kormányfő, majd meg is válaszolta, mondván: a költségvetési számok parlamenti elfogadása után világos, hogy az önálló szocialista kormány cselekvőképes.

Nem elsősorban az ellenzék vezetőjével akar küzdeni, a kérdés az, hogy fontos ügyekben tudunk-e együttmozdulni. Nem elég, ha a reformszándék csak a kormánytól jön

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.