BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics: Gyurcsányé a felelősség a válságért

A miniszterelnöké a felelősség az elmúlt évekért, így a válságért is - közölte Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben.

A kormány feladata a stabil gazdasági környezet megteremtése, s ezt szerinte Gyurcsány elrontotta. Most Magyarország egy legyengült ország, s így kell szembenéznie a krízissel. Navracsics szerint az elmúlt hat év egy kudarcsorozat.

Szerinte Gyurcsány rossz kormányzati politikát folytat, valamint a gazdasági növekedés gyakorlatilag megszűnt hazánkban. Magyarországot az államcsőd szélére vitte, s az országot a Nemzetközi Valutaalap mentette meg.

Az országot a bizonytalanság jellemzi, se biztonság, se növekedés nincs hazánkban – közölte Semjén Zsolt, a KDNP elnöke napirend előtti felszólalásában. Úgy véli, államcsőd fenyegeti hazánkat. Szerinte a kormány legyengítette az ország immunrendszerét. Semjén Zsolt felszólalásában teljes nyilvánosságot követelt az IMF-hitellel kapcsolatban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.