BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nincs hóhelyzet - minden BKV-járat közlekedik

Nincs hóhelyzet, az országban nincs elzárt település, a hétfő délután óta tartó havazás az ország keleti részére tevődött át, Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe. A fővárosban 17 centiméter hó esett, de reggel minden BKV-járat el tudott indulni.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője beszámolt arról, hogy hétfőn délutántól a hóviszonyok következtében mintegy hatvan esetben volt riasztás műszaki mentés, az autók megcsúszása miatt - számol be az InfoRádió az MTI alapján.

Tizenhét centiméter hó esett hétfőn délutántól kedden hajnalig a főváros észak-budai, illetve az észak-pesti területein, míg a város déli részein ennél valamivel kevesebb a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. mérése szerint. A havazás ellenére, az FKF munkájának is köszönhetően, a BKV valamennyi járata elindult hajnalban, még a hegyvidéki részeken is - közölte Horváth László, a közterület-fenntartó szóvivő-helyettese.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.