BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tölgyessy: "lezárult az őszödi szakasz", Gyurcsány most már végigcsinálhatja

A költségvetés elfogadásával lezárult az „őszödi szakasz”, Gyurcsány Ferenc valószínűleg a ciklus végéig marad, mert az európai parlamenti választásokig már nem érdemes, utána pedig nincs értelme kiírni az új választásokat – mondta Tölgyessy Péter az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Szerinte a Fidesz egyelőre továbbra sem tud mit kezdeni a kormányfő válságkezelő lépéseivel, mert ha támogatja azokat, legitimálja Gyurcsányt, ha nem, márpedig Orbán most ezt teszi, elidegeníti a pártot a gazdasági elittől.

Az SZDSZ korábban nagyokat mondott ugyan, de külső támogatóként simán megszavazta a büdzsét.
Az MSZP az örökösödési illeték megszavazásával, ami egyébként 17 milliárd forintos kiesést jelent, gesztust tett az MDF felé, amely mára bekerült a szocialisták erőterébe, finanszírozási és média-háttere még inkább a szocialistáktól függ – mondta Tölgyessy az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.