BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Audi-ügyek a Fidesznél is: 10 milliós autó a megyei elnöknél

A Fidesz szóvivője olyan Audit használ, amelyet az általa elnökölt győri sportklub bérel számára - írta a Népszava. A lap és a Blikk is úgy tudja, hogy a fideszes vezetésű Vas megyei közgyűlés tíz milliós autót vásárolt.

Potya Audival jár Szijjártó Péter - írta a Népszava, amely úgy tudja, hogy a Fidesz szóvivője a győri SEAT-FOTON női kosárlabdaklub társadalmi elnökeként kapott használatra a sportegyesülettől egy Audi A4-es gépkocsit. A klub vezetése a lap kérdésére nem kívánta elmondani, hogy mennyiért bérlik a fideszes politikus számára az autót - számol be a hvg.hu a lap cikke alapján. 

A Népszava mellett a Blikk is arról írt, hogy "luxusautó-botrány" van a Fidesznél, mert a fideszes vezetésű Vas Megyei Közgyűlés vett egy 10 millió forintot érő gépkocsit. A beszerzés szükségességét Kovács Ferenc közgyűlési elnök ugyanazzal indokolta, mint a Pénzügyminisztérium a pénzügyminiszter számára a közelmúltban 14 millió forintért vásárol Audi A6-ost: az előző szolgálati autó már túl sok kilométert futott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.