BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fantasztikus lasagne - Hogyan diétázik Gyurcsány Ferenc?

"A diéták világát éljük, egyszerűbb és bonyolultabb eljárások, eszközök sokasága áll rendelkezésre" - írja a miniszterelnök a blogjában.

"Múlt hétvégén egy színésszel találkoztam egy társaságban. Fantasztikus lasagne-t ettünk, ő viszont hozta magával a fogyókúrás italát... Eszerint csak egy speciális szirupból készített italt lehet inni, napi 2-2,5 litert, ennyi. Van benne egyébként szénhidrát, sok az ásványi anyag, nagyjából ezer kalória a bevitt mennyiség. Aztán vannak, akik váltogatják, hogy mikor esznek szénhidrátot, mikor gyümölcsöt, aztán kihagynak egy-egy napot, és vannak ennél bonyolultabb eljárások is." - írja a miniszterelnök.

"Megítélni ezeket nem tudom, nem is akarom, inkább csak azt mondom, hogy én a természetesebb beavatkozásokban jobban hiszek. Kevésbé hiszek a hókuszpókuszokban, a fogyókúrázásban tehát a legegyszerűbb, legősibb módszert tartom a leghatékonyabbnak, egyben talán a legegészségesebbnek is: kevesebbet, jobban odafigyelve enni és többet sportolni. Én ezt teszem ilyenkor. A kevesebb persze nem azt jelenti, hogy semmit, hanem, hogy az ember nem mer kétszer levest, sőt, csak egy kisebb csészével fogyaszt, és kisebb adagot vesz a főételből is. A desszertet pedig el kell hagyni. Sőt általában is, a szénhidrátot kerülni kell. Ilyenkor még egy pohár bort sem iszom, a heti edzések számát pedig növelem. Persze azon is múlik, kinek milyen az edzésadagja, nekem 4-5 egy héten. Radikális változás nincs, de érzékelhetően javul a közérzet, csökkennek a zsírpárnák, az ember fittebbnek érzi magát" - derül ki a bejegyzésből. "Kétségtelen, hogy az elhízás és annak összes következménye lassan népbetegségnek számít" - írja a miniszterelnök bejegyzésében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.