BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: cigányozni nem lehet

A miniszterelnök szerint az ország többet vár a rendőrségtől, mint korábban, de arra is készen áll, hogy többet adjon, mint korábban - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a rendőrség évértékelő és feladatszabó értekezletén csütörtökön Budapesten.

 A miniszterelnök azt mondta: Magyarországon most mindenkinek az az érdeke, hogy "a mainál erősebb, büszkébb, magabiztosabb, cselekvőképesebb, megbecsültebb rendőrsége legyen az országnak" - számol be a Hírszerző. Mint mondta, ha ehhez több rendőr kell, akkor több lesz, ha ehhez több pénz kell, akkor több lesz, ha ehhez el kell vennie máshonnan, akkor "el fogja venni a szükséges pénzt". 

A miniszterelnök azt mondta, elvárja a rendőröktől, hogy bűncselekmény ne maradjon büntetlenül, de elvárja azt is, hogy a rendőr ne foglalkozzon a bűnöző társadalmi és egyéb hátterével. Cigányozni nem lehet - mondta a miniszterelnök.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.