BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: igen, én vagyok a hibás

Megtörtem Navracsics frakcióvezető érvei alatt – fogalmazott epésen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök parlamenti viszontválaszában, amiben a szociális és adórendszer átalakításáról szóló beszédét követő hozzászólásokra reagált.

Én állok ugyanis az egyik legrosszabb foglalkoztatási helyzet alatt az ország élén. Igen, én viszem el a balhét – fogalmazott ironikusan a miniszterelnök.

A kormányfő Írország példáját említette, ott is komoly gondokkal küzdenek. "Igen, ezért én vagyok a hibás, esetleg még a Lendvai" – tette hozzá Navracsics Tibor Fidesz-frakcióvezetőnek címezve szavait.

Úgy véli, a most bejelentett, az adó- és járulékrendszert érintő intézkedések és a tervezett reformok az ország érdekeit szolgálják. Megpróbálom ehhez a politikához megtalálni a társadalom többségi támogatását - zárta szavait a kormányfő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.