BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán: páros és páratlan napokon mást mond Gyurcsány

Gyurcsány Ferencnek a válság megoldására tett javaslatait épp a miniszterelnök személye miatt nem lehet komolyan venni" - nyilatkozta Orbán Viktor a Népszabadságnak a Parlament folyosóján.

Orbán Viktornak a lap munkatársa felidézte, hogy a Fidesz 2006-os gazdasági konzultációjának következtetése és választási programja is az volt, hogy jelentősen csökkenteni kell a munkáltatók járulékterheit, s most Gyurcsány Ferenc öt százalékpontos mérséklést javasolt.

A Fidesz elnöke ezt nem cáfolta, s úgy fogalmazott: egyszerűen nem lehet komolyan venni, ami elhangzott, mégpedig a miniszterelnök személye miatt. „Hol ezt mondja, hol azt.

Páros napokon azt mondja, hogy nem lehet adót csökkenteni, páratlan napokon viszont azt, hogy mégis csak lehet", fogalmazott Orbán Viktor.

Népszabadság-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.