BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vudubabák Gyurcsányról és Orbánról - Francia mintát másol a gyártó cég

Egy magyar cég vudubabákat dobott piacra Gyurcsány Ferenc miniszterelnökről és Orbán Viktorról, a Fidesz elnökéről. A cég tulajdonosát a francia államfőről, Nicolas Sarkozyről készített babák ihlették meg - számolt be szerdán a Blikk.

A vudubabákhoz gomobstűket is mellékeltek a "hagyományos" eljáráshoz. A húsz centi magas játékbabákon a magyar politikai életet formáló két személyiség híres mondatai szerepelnek - számol be a Hírszerző a Blikk cikkéről.

A Gyurcsány-babán a következők szerepelnek: "Öszöd" (hibás helyesírással), "Elk...tuk, nem kicsit, nagyon", "Hazudtunk reggel, éjjel meg este", karjain "adócsökkentés", illetve "járulékcsökkentés" feliratok, lábain az "El lehet menni Magyarországról"", illetve a "Nem kell félni, nem fog fájni!" tételmondatok.

Az Orbán-figura fején a "Tokaj" településnév szerepel, emellett a következők olvashatók rajta: "2009 komisz esztendő lehet!", "Hajrá Magyarország!", "A jövő elkezdődött", "Mindenki hozzon magával még 1 embert", "Mondjon le!", "Nem akartam nyerni 2006-ban", "Rosszabbul élünk, mint 4 éve", "Én sosem hazudtam", "Velünk az ország", "3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.