BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kövér elszámoltatna és ostorozza a nagytőke szálláscsinálóját

Előrehozott választásokat és a kormány elszámoltatását sürgette Kövér László a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogáton. A Fidesz választmányi elnöke szerint Gyurcsány Ferenc a globális nagytőke szálláscsinálójává vált.

Kövér László Magyarország jelenlegi gazdasági - pénzügyi helyzetét egy háborús veszteséghez hasonlította. A fideszes politikus szerint új korszakot kell nyitni Magyarországon, a rendszerváltozás időszakának gyakorlatától eltérően most el kell számoltatni a rombolás felelőseit, a választók megtévesztőit.

"Gyurcsány Ferencnek haladéktalanul távoznia kellene a hatalomból, ehhez csak a magukat ellenzékinek valló képviselőknek kellene egy bizalmi szavazáskor a nem gombot megnyomni, hogy egyértelművé tegyék, hogy nem csak a munkavállalói és munkaadói oldalon, nem csak az utcán, a közvéleményben, a parlamentben sincs meg Gyurcsány többsége" - jelentette ki Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke Nyírbogáton.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.