BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics - Gyurcsány párbaj a Parlamentben

Idestova tíz nappal ezelőtt Gyurcsány Ferenc egy izgalmas népi társasjátékot indított el, ki a te kedvenc miniszterelnököd címmel – fogalmazott Navracsics Tibor.

Bajnai Gordon némi hezitálás után, úgy tűnik, elvállalta a jelöltséget. Az MSZP pedig támogatja. Az a párt, aki eddig Gyurcsányt támogatta, majd megbuktatta, s most megint elképzelhető, hogy pártelnök marad - jelentette ki Navrasics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, napirend előtti felszólalásában. Úgy vélte, a szocialista képviselők következetlenségéhez nem fűződik kétség.

A Fidesz szerint Bajnai Gordon személyében egy olyan miniszterelnök-jelöltet talált az MSZP és az SZDSZ, aki aktívan részt vett az elmúlt három év kormányzati semmittevésében - mondta Navracsics Tibor. A szocialisták és szabad demokraták olyan miniszterelnök-jelöltet találtak, aki aktívan szerepet vállalt abban, hogy Magyarország oda jutott, ahol most tart - mondta a politikus.

Egyetlen céljuk, hogy megússzák a választásokat – vélte Navracsics. Pedig ez egy lehetőség lenne. Bajnai közel huszadik jelöltként most befutni látszik.

A magyar Országgyűlésnek egy tisztességes demokratát, szociáldemokratát ajánlunk – közölte Gyurcsány Ferenc távozó miniszterelnök viszontválaszában.

Ezt Bajnai eddigi élete is tanúsította. Képes együttműködni liberálisokkal és konzervatívokkal egyaránt.

Meg fogjuk védeni az új miniszterelnököt – szögezte le Gyurcsány. Úgy vélte, Bajnai meg fog tudni küzdeni tisztességes igazáért. Őt ajánljuk a következő miniszterelnöknek, mert érdemes rá - tette hozzá.

Mint mondta, bátran ajánlják az új miniszterelnököt Magyarországnak, mert érdemes rá, és a következő hónapokban is azért küzdenek majd, hogy ne kapjon többségi támogatást az a fajta Magyarország, amelyet egyik-másik ellenzéki politikus képvisel.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.