BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Surányi a nyerő? Bokros igencsak megosztja a közvéleményt

Egy nappal a bejelentés után gyakorlatilag minden magyar választó (95 százalék) hallott arról, hogy Gyurcsány Ferenc hajlandó lemondani a miniszterelnökségről.

A változás véghezvitelét csaknem minden második választó előre hozott választással megválasztott új parlamenttől várja, de közel ennyien vannak azok is, akik szerint nincs szükség a parlament feloszlatására - derül ki a Medián felméréséből, melyet a Népszabadság idéz.

A válaszadók számára felsorolt személyek közül Bokros Lajos a legismertebb és egyben a leginkább megosztó jelölt: róla mondták a legtöbben azt is, hogy nagyon alkalmas lenne és azt is, hogy egyáltalán nem lenne az. Összességében Surányi György, egykori jegybankelnök kapta a legjobb "osztályzatot", a felsoroltak közül az MSZP és a Fidesz szavazótáborában is ő a "nyerő".

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.