BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fodor cáfol! Még ő is csak néhány nevet tud az új kormányból

Cáfolta az SZDSZ elnöke a Klubrádióban azokat a sajtóértesüléseket, hogy az MSZP és az SZDSZ legszűkebb vezetősége lényegében már tudja a Bajnai-kormány összetételét

Cáfolta az SZDSZ elnöke a Klubrádióban azokat a sajtóértesüléseket, hogy az MSZP és az SZDSZ legszűkebb vezetősége lényegében már tudja a Bajnai-kormány összetételét és a pártok testületei illetve a frakciók csak a keddi bejelentés előtt ismerik majd meg a neveket.

Fodor Gábor a Plenáris ülés c. műsorban azt mondta: vannak olyan nevek, amelyekről már tud, de vannak még olyan helyek, ahol még nincsenek meg a jelöltek. Hozzátette: nem is biztos benne, hogy keddre összeáll a lista.

Szólt arról is, hogy csak Bajnai Gordon miniszterelnökké választásáig érvényes az SZDSZ aláírása, melyet a leendő kormányfőnek tettek. Fodor Gábor azt mondta: addig támogatják Bajnai Gordon kormányát, amíg azt a programot tartják, melyet a miniszterelnök-jelölt meghirdetett, és végig viszi. Hozzátette: ő optimista e tekintetben.

Fodor Gábor bár nem biztos abban, hogy nem lesz előrehozott választás, de mindenképp ennek elkerülésére fog törekedni, szerinte a felálló kormány képes lesz kezelni a válságot, ez ugyanis az ország érdeke.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.