BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nálunk találtak meg egy elrabolt francia kislányt

A magyar rendőrség megtalálta és előállította a Dél-Franciaországban márciusban eltűnt francia-orosz állampolgárságú kislányt és édesanyját vasárnap a tiszabecsi határátkelőhelyen - írta a zoom.hu a Távirati Iroda híre alapján.

Az orosz állampolgárságú nő vasárnap kora délután jelentkezett kilépésre a magyar-ukrán határon, vele volt három és fél éves kislánya is. Okmányaik ellenőrzésekor a schengeni információs rendszer jelezte, hogy a nőt bűncselekményért, a kislányt pedig eltűnés miatt körözik.

A kislányt gyermekotthonba vitték, édesanyját pedig a rendőrség nyíregyházi fogdába szállították, valamint értesítették a francia hatóságokat. A kislány édesapja úton van Magyarországra. A rendőrség értesítette a magyarországi orosz konzult is.

A francia Jean-Michel André és az orosz Irina Belenykaja kapcsolatából született kislányt a francia hatóságok az apának ítélték, miután a szülők útjai elváltak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.