BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szijjártó a fideszes "halállistáról": "Hülyeségekre nem reagálok"

Egy állítólagos információ cserealku után a Fidesz belső köreiből szerezte meg a belpol.hu azt a listát, amelyen 54 szocialista politikus és a holdudvarukba tartozó személy szerepel. A lista a portál szerint feltehetőleg a következő parlamenti választás utánra készült.

"Nem kevés alkudozás után kaphattuk meg azt a munkapéldányt, ami, valószínűsíthetően a Fidesz első, számonkérő, vagy egyesek szerint, halállistája.

Kézzel készült kiegészítések, megjegyzések, nyíllal jelölt személyi összefüggések, konkrét ügyeket sejtető toldások láthatóak, ez feltehetően három-négy ember munkája” – írja a belpol.hu.

Ez a lista egyelőre csak a belpol.hu-n található meg, és hogy Mészáros László, az oldal főszerkesztője kitől kapta, azt nem árulta el, csak annyit, hogy egy fideszes középvezető adta neki.

Az ATV felkereste az ellenzéki pártot a listával kapcsolatban, de Szijjártó Péter azt mondta, hogy hülyeségekre nem kíván reagálni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.