BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics: A gyerekektől és a fogyatékosoktól veszik el a pénzt

Nálunk a költségvetés - ahogy az utóbbi években bebizonyosodott - egy, csupán a kormány következő évre szóló pillanatnyi ötleteit rögzítő jogszabály - véli Navracsics Tibor egy blogbejegyzésben.

A szocialisták szerint nem kell komolyan venni sem a költségvetést, sem pedig az arról folyó vitát. Most is készítettek egy tervezetet, amelyet ugyan sem az Állami Számvevőszék, sem a Költségvetési Tanács, sem a Nemzetközi Valutaalap nem tart jónak, pénzügyi elemzők pedig tarthatónak sem - ennek hitelessége azonban nem zavarja őket - írja a fideszes képviselő.

Navracsics szerint a költségvetés olyan brutális megszorításokat tartalmaz, amelyek élhetetlenné teszik az életet Magyarországon. A fogyatékosoktól, a gyermekektől elvett pénzek embertelen üzenetet közvetítenek: a szocialisták szerint a ma Magyarországa a gazdagok Magyarországa kell, hogy legyen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.