BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán-Mesterházy: 1-0, bukni látszik a Youtube-kampány

A szocialista kormányfő-jelölt videóüzenetét sokan nézték meg, ám a kommenteket letiltották.

Orbán Viktor azon felszólításának tett eleget videóüzenetében a szocialista jelölt, hogy mindenki tegyen ajánlásokat a Fidesz programjára, aki teheti mondja el ötletét, javaslatát. A legnagyobb ellenzéki párt elnöke a Facebook közösségi oldalon gyűjti témajavaslatokat, amiket holnapi beszédében nyilván részletez is.

Orbán Viktor véleményére egyébként a Bokros Lajos Baráti Kör tagjai is nagyon kíváncsiak.

A Youtubee-ra feltett videót közel tizennyolcezer felhasználó tekintette meg, ám a negatív kommentek (összesen 282 komment érkezett a videóra) miatt a további hozzászólásokat letiltották.

Mesterházy Attila arra kéri az üzenetében a Fidesz elnökét, hogy beszédében válaszoljon a következő kérdésekre: valóban elengedné-e a hiányt 7 százalékig az idei költségvetésben; valóban centralizálná-e a közmédiumokat és büntetné a kereskedelmi televíziókat; valóban át akarja-e írni az alkotmányt.


 

A szocialista politikus azt is tudakolja: Orbán Viktor kiterjesztené-e a köztársasági elnöki jogkört; későbbre tenné-e az önkormányzati választások időpontját. Folytatódik-e a Jobbikkal való együttműködés, amit az önkormányzatoknál látni, amennyiben a Jobbik bekerül a parlamentbe; tud-e végre őszinte mondatokat mondani a szélsőségesekről, a fasisztákról; mi a véleménye a Jobbikról, mint pártról - teszi föl a kérdést Mesterházy Attila.

Orbán Viktornak több mint nyolcezer rajongója van a Facebookon, míg Mesterházy Attilának 519.

Csütörtökön ismét szabaddá vált a kommentelés a videoüzenethez. A videót közel 33 ezren nézték meg, közel négyszázan nyilvánítottak véleményt - többségében nem kifejezetten Mesterházyt támogató módon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.