BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A tanyasi emberekre számít az LMP

A Világgazdaság Online az LMP kampányrendezvényén kérdezte a párt országos listájának negyedik helyezettjét.

"Komoly lobbiérdekek érvényesültek a kampány során, hiszen több párt is túllépte a kiszabott reklámkeretét" - jelentette ki Mile Lajos, az LMP listájának negyedik helyezettje a Világgazdaság Online kérdésére.

A képviselő szerint a pártfinanszírozási törvényt ezzel kapcsolatban lehet bírálni, de mindenkinek be kellene tartania az érvényes jogszabályokat.

Az LMP valószínűleg bejut a Parlamentbe.

A pártjuk programjáról elmondta: zöld fordulatot szeretnének, ami nem csak az ökopolitikára, hanem a foglalkoztatáspolitikára is vonatkozik. Ezzel kapcsolatban kijelentette: gazdasápolitikai elképzeléseikben a foglalkoztatásban elsősorban a helyi projekteken keresztül a helyi munkaerőt szólítanák meg, ezen belül különösen nagy figyelmet fordítanának a képzetlenekre.

A jövőre nézve kiemelte, mivel pártjuk nem kíván egyetlen hagyományos politikai irányzatot sem képviselni, ezért minden olyan javaslatot támogatnak, amely illeszkedik a programjukhoz. "Bármelyik párt nyújtsa is be!" - hangsúlyozta.

Hozzátette: ugyan pártjuk szavazóbázisa a progresszív, városi fiatalokból áll, számítanak ugyanakkor a tanyasi emberek támogatására is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.