BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az első eredmények: brutális Fidesz-győzelem elé nézünk

A második forduló első részeredményei alapján földcsuszamlás-szerű győzelmet arat a Fidesz

A második fordulóban leadott szavazatok 82,44 százalékánál már látható: minden idők legnagyobb arányú győzelmét aratja a Fidesz. Vidéken csak egyetlen választókerületben tűnik úgy, hogy nem győznek: Molnár Oszkár edelényi polgármester a Jobbik támogatásával a jelek szerint mandátumot szerezhet.

Budapesten a Fidesz csaknem minden billegő körzetben vezet, kivéve a 20. választókörzetet, ahol Tóth József szocialista polgármester kapta eddig a legtöbb szavazatot, illetve a 19. választókörzet billeg, ahol nyolc órakor hatalmas csata dúl a fideszes Szalay Péter és a szocialista Szanyi Tibor között.

A jelek szerint a Fideszből kizárt Molnár Oszkár, edelényi polgármester is vezet a körzetében. A szavazatok 55 százalékos feldolgozottságánál a Jobbik támogatásával, de függetlenként indult polgármester 200 szavazattal vezet a fideszes Daher Pierre előtt.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.