BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics: az első törvényjavaslatok között lesz a létszámcsökkentés!

Az első benyújtott törvényjavaslatok között lesz az országgyűlés és az önkormányzatok létszámának csökkentése - mondta az MR1 Kossuth Rádió180 perc című műsorában Navracsics Tibor.

Az első benyújtott törvényjavaslatok között lesz az országgyűlés és az önkormányzatok létszámának csökkentése - erősítette meg az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Navracsics Tibor, a közigazgatási és rendészeti miniszteri poszt várományosa.

A fideszes politkus elmondása szerint a kevesebb minisztérium lehetőség a hatékonyságra és nem feltétlen jelent elbocsátásokat. Navracsics Tibor elmondta: a kormány napi működését irányítja majd, csak akkor utasíthatja a minisztereket, ha helyettesíti a miniszterelnököt. Leendő tárcájához tartozik majd az igazságügy, a közigazgatás és a területi államigazgatás mellett az egyházak és a civilek ügye is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.