BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: Tarlós kiemelt kormányzati támogatást fog kapni

Amennyiben Tarlós István Budapest főpolgármestere lesz, kiemelt kormányzati támogatásban részesül - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Lázár János. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint a főváros élhetővé tétele az egyik legfontosabb feladat, és ehhez Tarlósnak megvan a felkészültsége.

Nagy lehetőség a főpolgármesteri szék megszerzése egy jobboldali, konzervatív, polgári oldalon álló politikus számára – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Lázár János.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője kijelentette: ha Tarlós Istvánt főpolgármesterré választják, kiemelt kormányzati támogatást kap. A Fidesznek ugyanis nem érdeke, hogy ártson a fővárosnak, hanem egy vonzó, szerethető programot akar megvalósítani.

Lázár szerint az utóbbi években Budapest elveszítette a közép-európai fővárosokkal szembeni versenyelőnyét, amelyet a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején még tartani tudott.

Budapestet élhetővé tétele így szintén fontos feladat - jegyezte meg a frakcióvezető, aki szerint ehhez meg kell szervezni a főváros tömegközlekedését. Lázár szerint ebben a főpolgármesternek szintén nagy a mozgástere, és Tarlós Istvánnak meg is van hozzá a felkészültsége.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.