BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ételre váltják Orbán leveleit a VDSZ-nél

A vegyipari szakszervezet felhívására tömegével érkeztek a konzultációs levelek a VDSZ-hez, hogy a használt papír árával támogassák az esztergomi éhező gyerekeket.

Állításuk szerint a szervezőket, a vegyész szakszervezet (VDSZ) vezetőit is meglepte a miniszterelnöki konzultációs levelekre meghirdetett újabb jótékonysági akciójuk sikere: sokan amint megkapták, olvasatlanul adták is tovább a gyűjtőbe a borítékokat.

Már most tömegével érkeznek az papír-adomáynok, hogy az újrahasznosítás árából legalább egy tál meleg ételt vehessenek majd az éhező gyerekeknek. A szervezetnél június végéig várják a küldeményeket, s remélik, hogy akciójuk minden eddiginél nagyobb sikerrel zárul - jelentette ki Székely Tamás elnök. A bevételből ezúttal a helyi politikai vita miatt rendszeres étkeztetés nélkül maradt esztergomi óvodásokat fogják támogatni.

Mint ismert, a VDSZ tavaly már az első, a szociális konzultáció témában írt, később pedig a nyugdíjasoknak címzett Orbán-leveleket is összegyűjtötte, használt papírként továbbadta, s a több százezer forintos bevételt egy alapítványon keresztül a gyerekek étkeztetésére fordította.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.