BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Brazíliával üzletel Putyin

Vlagyimir Putyin küszöbön álló latin-amerikai útja során fontos gazdasági szerződéseket készül aláírni Brazíliában - jelentette a Itar-TASZSZ. A hírügynökségnek nyilatkozva az orosz elnök kijelentette, hogy Oroszországba stratégiai fontosságú együttműködést épített ki a latin-amerikai országgal, a kétoldalú kereskedelem csaknem megháromszorozódott az utóbbi tíz évben, a két ország polgárai pedig már vízummentesen utazhatnak egymás országába.

Brazíliai látogatása során az együttmüködés további fejlesztéséről tárgyal majd új projektek területén, beleértve az energiát,  efektetéseket, innovációt, a mezőgazdaságot, tudományt és technológiát. Ezek nyomán pedig számos szerződést készül aláírni az ipar területén .Emlékeztetett arra, hogy orosz vállalatok már jelenleg is számos sikeres befektetési projektben vesznek részt a brazil energia és gépipar, valamint a gyógyszeripar területén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.