BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tornádó csapott le az Egyesült Államokra, többen meghaltak

Tornádó csapott le az Egyesült Államokra helyi idő szerint szombat délután. Texas államban helyi idő a forgószél nyolc ember életét oltotta ki, miközben rengeteg lakóházat döntött rongált meg vagy tett lakhatatlanná

A tornádó Dallasban, Farmersville és Garland városokban, valamint Collin megyében okozott károkat. A helyi sajt szerint az sem kizárt, hogy a nyolc halálos áldozat mellett még emberek vannak az összedőlt épületek romjai alatt.

A tornádó miatt egy órán át állt a forgalom a Dallas-Fort Wirth nemzetközi repülőtéren, amely az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb légikikötője.

Az Egyesült Államok déli államaiban szerda óta tombol ítéletidő, az infrastruktúrában keletkezett károk miatt a szentestét több ezren áram nélkül töltötték. Az előrejelzések szerint a hétvégén folytatódik az ítéletidő az Egyesült Államok középső részén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.