BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Leszakad az ég, több megyét is nagy záporokra figyelmeztetnek

Megérkezik a rossz idő a Dunántúl több részére, egyelőre két megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Az ország jelentős részén még marad a jó idő ma is, néhány helyen azonban érdemes felkészülni a rossz időre. Az Országos Meteorológiai Szolgálat két megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést a várható felhőszakadások miatt.

A közvetlenül előttünk álló néhány órában még sehol nem várható rossz idő, a nap egészére azonban több dunántúli terület lakóit figyelmezteti az OMSZ. Győr-Moson-Sopron és Vas megyében van életben figyelmeztetés, ott rövid idő alatt 30 milliméternél is több esőt hozhatnak a záporok. Az előrejelzés szerint várhatóan kora délután érkezhet meg az eső.

Holnap is lehetnek felhőszakadások, de ekkor az ország másik felében: a mostani prognózis szerint keddre Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés és Csongrád megyére adhatják ki a figyelmeztetést a záporok miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.