Kizárólag az OAD az az értékelő rendszer, amely előnyben részesíti azokat, akik kellő tapasztalattal bírnak a gasztronómia terén. Az értékelőket kategóriákra osztják az alapján, hogy hány étteremben jártak, s ezek hányadik helyen tanyáznak az OAD-listán.
Tulajdonképpen bárki jelentkezhet értékelőknek, de a rendszer nyilván azon személyeket teszi hangsúlyossá, akik nagyobb kompetenciával bírnak a gasztrovilágban. A tavalyi eredmények egy közel 5700 regisztrált főből álló sereg 175 ezer értékelésből alakult ki.
Ennek fényében lett listás és kapott – egyedüli magyarként – meghívást a londoni díszvacsorára belvárosi Babel Budapest.
Az étterem séfje, Veres István több európai sztárséf mellett mutathatta meg tudását, és a Babel védjegyét, a tojásos nokedlit. Emellett pedig prezentálta az étterem különlegességét, a Hóbort nevű fokhagymás desszertet.
Fantasztikus érzés látni, hogy a világ nagyobb foodijai milyen örömmel fogyasztották a bemutatkozó vacsorán a tojásos nokedlinket és a fokhagymás desszertünket
- mondta a Babel Budapest tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert.
A Sárközi Ákos vezette Michlein-csillagos Borkonyha a Top 100+ European Gourmet Casual listára fért fel.
Az OAD top 100+ Restaurant lista dobogósai:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.