BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tűz volt az Árkádban, kiürítik az épületet

A bevásárlóközpont automata oltóberendezése már a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta tüzet, amely egy utcaszint alatti irodában keletkezett.

Kisebb tűz volt a budapesti Árkád bevásárlóközpontban, még tart az épület kiürítése, öt embert vizsgálnak – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője vasárnap kora délután az MTI-vel.

Kolozsi Péter tájékoztatása szerint a bevásárlóközpont automata oltóberendezése már a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta tüzet, amely egy utcaszint alatti irodában keletkezett.

Fotó: VG

A helyiségben számítástechnikai berendezések gyulladtak meg. Az irodában tartózkodó öt embert vizsgálják az orvosok.

A bevásárlóközpont eladóterébe nem jutott füst, de a biztonság kedvéért kiürítik az épületet – közölte Kolozsi Péter.

UPDATE:

Visszatérhetnek az ott dolgozók és hamarosan a vásárlók is az Örs vezér téri Árkád üzletközpontba, amelyet kisebb tűz miatt kellett kiüríteni vasárnap délben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

A tűzoltók kiszellőztették a füsttel telt alagsori helyiségeket, a bevásárlóközpont eladóterébe csak minimális füst került.

Az épületet mintegy ezer embernek kellett elhagynia.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.