BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Will Smith Budapestről üdvözölte az ébredő Amerikát

Több ezer embert várnak az esti Will Smith-koncertre.

Will Smith élőben jelentkezett be Budapestről a Good Morning America adásában – vette észre a We Love Budapest. A színész a magyar fővárosban ünnepli 51. születésnapját, és Gemini Man című új filmje bemutatóját.

Mint korábban megírtuk, visszatért Budapestre Will Smith. A részben Magyarországon forgatott Gemini man közelgő premierje alkalmából különleges bejelentést tett korábban a Facebookon:

születésnapját és film nemzetközi sajtóeseményét összekapcsolva meglepi a rajongóit és egy koncertet ad szerda este Budapesten, a Szent István-bazilika előtt.

Will Smith
Fotó: AFP

A filmsztár, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén tértek vissza magyar fővárosba.

Az esti koncerten háromezren vehetnek részt, ők voltak ugyanis a leggyorsabb regisztrálók, mások a téren felállított óriáskivetőkön nézhetik meg Will Smith élete első budapesti koncertjét. A sztár budapesti fellépését egy gála is megelőzi.

Will Smith tavaly nyáron Budapesten forgatta Gemini Man című filmjét. A Magyarországon töltött napjait többször is megörökítette, sőt azzal, hogy a Lánchíd tetejéről jelentkezett be egy erős reklámot is csinált az országnak. Nem mellesleg szintén Budapesten forgatták a 2018-as labdarúgó-világbajnokság himnuszát is, a Nicky Jam és Will Smith által előadott Era Istrefi Live It Up című dalt, amelynek fő színhelyei a K-híd, a Nagyvásárcsarnok, Madách tér voltak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.