BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Letartóztattak egy fertőzött gyanús dühöngő férfit

Elrendelte a letartóztatását a szolnoki Hetényi kórházban dühöngő férfinak.

Elrendelte a letartóztatását egy hónapra a Szolnoki Járásbíróság szerdán annak a középkorú férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap megpróbálta megütni az egyik kórházi dolgozót, miután koronavírus-fertőzés gyanúja miatt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet COVID19-részlegére szállították – közölte a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya.

A tájékoztatás szerint

a férfi trágár módon szidalmazta a magyar egészségügyet és a kórházi dolgozókat, kivizsgálása befejezése előtt távozni akart, majd amikor visszatartották, megpróbálta megütni az egyik kórházi dolgozót.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az ügyészség tudomásul vette a végzést. A gyanúsított és védője elsődlegesen szabadlábra helyezés, másodsorban enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett, így erről a másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék dönt majd.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.