BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyolc győri iskolában találtak koronavírusos fertőzöttet

Az egyes személyek vagy iskolai csoport karantén alá helyezéséről az illetékes járványügyi hatóság dönt.

Jelenleg 23 diák és 2 pedagógus van igazolt fertőzöttség miatt karanténban Győrben – írja az ugytudjuk.hu. A portál korábban arról is beszámolt, hogy a győri Széchenyi István Egyetemen huszonnégy hallgató lett koronavírusos, ötvenegyen pedig karaktéban vannak.

Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Krizsán Csaba

A Győri Tankerületi Központ igazgatási vezetője a portálnak elmondta, hogy az egyes személyek vagy iskolai csoport karantén alá helyezéséről az illetékes járványügyi hatóság dönt. Ezt követően és ezzel összhangban szükség szerint

tantermen kívüli, digitális munkarendről dönthet az Operatív Törzs, vagy rendkívüli szünetet elrendelhet el az Oktatási Hivatal.

– írják.

„Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elmondható, hogy az intézményvezetők naprakész információkkal, nagy odafigyeléssel biztosítják a nyugodt nevelés-oktatási környezetet az iskolákban a járványügyi helyzetben alkalmazandó eljárásrendek betartása mellett, melyhez minden szükséges erőforrás a rendelkezésre áll” – áll a levélben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.