BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az oltásnál továbbra is előnyt élveznek az egészségügyi dolgozók

Eddig 130 ezer magyar kapta meg a vakcinát, közülük 120 ezren egészségügyi dolgozók – mondta Müller Cecília.

Továbbra is előnyt élveznek az egészségügyi dolgozók a koronavírus elleni védőoltás beadási rendjében – mondta Müller Cecília, az országos tisztifőorvos a pandémia elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília közölte, hogy eddig 130 ezer magyar kapta meg a vakcinát, közülük 120 ezren egészségügyi dolgozók.

Azonban még mindig nem teljes itt a létszám, ezért változatlanul arra kérte az érintetteket, hogy jelentkezzenek az immunizálásra. Fontos, hogy teljes körű védettséget élvezzen az első vonalban harcoló csoport – vélekedett.

Szerdán 36 ezer ember beoltására elegendő vakcina érkezett a Pfizertől, legközelebb egy hét múlva várható szállítmány – közölte az országos tisztifőorvos.

Fotó: Pixabay

A kijárási tilalom szabályainak megszegése miatt kedden 320 ember ellen intézkedtek a rendőrök

- közölte Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Gál Kristóf alezredes elmondta: a november 4-étől hatályos kijárási korlátozás, majd az azt november 11-étől felváltó kijárási tilalom alatt a rendőrök eddig 27 372 szabályszegővel szemben léptek fel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.