BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A magyar kormányfő külföldi lapokban üzen Európának

Orbán Viktor hét javaslatot fogalmazott meg.

Legalább egy dán és egy spanyol újságban is megjelent az az egész oldalas fizetett hirdetés, amiben Orbán Viktor hét pontban írja le, milyen Európai Uniót szeretne  – írja a HVG

 

A Jyllands-Posten nevű dán lap szombati számában egész oldalas hirdetést közölt a magyar kormányfő.

 

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

 

A hirdetés hét pontban foglalja össze, milyennek szeretné látni Magyarország az EU jövőjét.  A hirdetésben Orbán Viktor hét javaslatot fogalmaz meg.

 

A miniszterelnök  a hirdetésben kifejti, hogy Brüsszelben olyan szuperállamot építenek, amelyre senki sem adott felhatalmazást.

 

 

 „Nemet mondunk az európai birodalomra” – áll az első javaslatban. Orbán Viktor a hirdetésben azt is írja, hogy szeretné, ha Szerbia csatlakozna az EU-hoz, az Európai Parlamentet „zsákutcának” nevezi, írják, majd kijelenti, hogy az európai integráció „eszköz, nem öncél”. Nem a dán hirdetés az egyetlen, valószínűleg egy tudatosan felépített kampányról van szó – írja a portál, mert ugyanez a hirdetés egy spanyol lapban is megjelent szombaton.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.