A Dining Guide bemutatta azokat a budapesti éttermeket, amelyek az idei Michelin-csillag legfőbb esélyesei. A Michelin-kalauz magyar vonatkozású kiadványa, a Main Cities of Europe várhatóan ősszel jelenik meg.
Tiago Sabarigónak van tapasztalata Michelin-csillagos étterem irányításában, a Costes Downtownban 2019-ig öt éven át ő tartotta a csillagot. Az Essência a járvány alatt nyílt meg, de kihívások ellenére megtalálta közönségét az étterem.
A látványkonyhájukról híres laurelesek munkája gyorsan felkeltette a Michelin Guide ítészeinek érdeklődését, és bekerült a Michelin Plate-minősítésű éttermek közé, amely a Michelin-csillag előszobájának tekinthető. Mede Ádám konyhájának újraértelmezett magyar ételeit különösen népszerűek.
Erdei János ételakotásai az idei Dining Guide Étteremkalauzban 92 ponttal második helyezett lett.
A Pasztell az első olyan étterem Magyarországon, melyet egy külföldi, jelen esetben olasz kétcsillagos séf nyit Budapesten.
- áll honlapjukon.
A tehetségkutató gasztroműsorban széles körű hírnevet szerző Rácz Jenő éttermének megnyitását hatalmas várakozás előzte meg. Rácz korábban már nyert Michelin-csillagot, amikor egy shanghaji étterem konyhafőnöke volt. A fine dining azon stílusát képviseli, amely bátran játszik a formákkal, ízekkel és alapanyagokkal. Az étterem a megnyitása óta folyamatos teltházakkal üzemel.
Tóth Szilárd séf korábban két Michelin-csillagos dán étteremben is tapasztalatot szerzett, és nem hiába ragaszkodott elképzeléséhez: a SALT az elmúlt időszak után is talpon maradt, lelkes csapatuk pedig megérdemelné, hogy nemzetközi elismerésre tegyenek szert.
Testvérétterme, a szintén Sas utcai Borkonyha 2014 óta Michelin-csillagos. A Borkonyha sikere hívta életre a Textúra létrejöttét. Az étterem a járvány idején alkalmazkodott a kialakult helyzethez, házhoz szállítást biztosítva vendégei részére.
Az Arany Kaviár az ország egyik legnagyobb múltra visszatekintő fine dining étterme. A több mint harminc éve működő étterem mindig képes a megújulásra. Komoly szakmai elismerést jelentene a Micheline Guide csillag az étterem számára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.