Hot dog és fagylalt kombinációjával rukkoltak elő New York-ban.
– írja a Grub Street. A gasztronómiai alkotás egy brooklyni fagylaltműhelyből származik, az új terméket, amely a Let the Dogs Out! fantázianevet kapta, a függetlenség napjára készítették.
A fagylalt megőrizte állagát, és a krémet kis hot dog darabkák teszik pikánssá. Bár elsőre kissé furcsának tűnhet a fúzió, meglehetősen ízléses és finom lett a végeredmény. Az étteremkritikusok szerint akár
az idei nyár közönségkedvence is lehet a gasztroköltemény.
A hot dog marhahúsból készül, és karamellizálva kerül a vaníliás alapú fagylaltkrémbe,
ezért inkább édesnek, mint sósnak mondható. Akik kóstolták, ropogósnak és zamatosnak írták le. Vannak akik azért kedvelik különösen, mert pont a két kedvenc ételük talált egymásra egy tölcsérben. Az amerikai trend hamarosan az európai fagyiárusok kínálatába is bekerülhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.