BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Golden Globe-díjátadón több híresség is megfertőződött koronavírussal

Az idei díjátadó szezon különböző eseményein nem voltak túl következetesek az óvintézkedések tekintetében.

Több filmsztár, köztük Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis és Michelle Pfeiffer is közölte, hogy koronavírusos lett a Golden Globe-díjátadót követően – írja a BBC.

A vasárnap sugárzott Critics Choice Awardson a részt vevőknek elő volt írva, hogy teszteljék magukat, azon pedig több híresség is fennakadt. 

Nagyon sajnálom, hogy ma lemaradtam a Critics Choice Awardsról

 – írta Michelle Pfeiffer az Instagram-oldalán. Eredetileg a színésznő adta volna át Jeff Bridgesnek az életműdíjat, helyette John Goodman nyújtotta át az elismerést.

77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Michelle Pfeiffer attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Fotó: Axelle / Bauer-Griffin

Jamie Lee Curtis is a platformon adott hangot a sérelmeinek, úgy fogalmazott, hogy „sajnos ez a pomponlány a hétvégi ünnepségeken egyáltalán nem lesz ott, hogy barátainak és kollégáinak szurkoljon”. Míg Curtis betegen ült, a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben szereplő társai öt elismerést vihettek haza, köztük a legjobb film díjat.

A The Hollywood Reporter szerint 

a koronavírus elleni biztonsági óvintézkedések következetlenek voltak a mostani díjátadó szezonban. 

Egyes személyes események és ceremóniák nem igényelnek semmilyen biztonsági intézkedést, míg máshol, mint a Golden Globe-on és a Critics Choice Awardson, megkövetelték a tesztelést, az oltást igazolását vagy mindkettőt.

A közegészségügyi szakértők szerint nem volt meglepő, hogy a hollywoodi hírességek megfertőződtek. „Ez nem váratlan” – mondta az ABC-nek dr. John Brownstein, a Bostoni Gyermekkórház epidemiológusa és innovációs igazgatója. Hozzátette, hogy 

egy olyan időszakban, amikor sok vírus kering, legyen szó megfázásról vagy influenzáról, akkor a vírusátadás felerősödik, főleg maszkviselés nélkül.

A legkihívóbb, a legrosszabbul öltözött, Stifler mamája és persze Spielberg – galéria a Golden Globe-gála legjobb képeiből

A reformoknak köszönhetően a tavalyi gálát bojkottáló sztárok is visszatértek, és az NBC televízió is vállalta a műsor közvetítését a Beverly Hilton hotelből.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.