BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán Viktor Budapesten tárgyalt Donald Trump fiával

Ifjabb Donald Trump a magyar fővárosban tárgyalt Orbán Viktorral, majd zárt körű előadáson tartott beszédet.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Budapest, 2024. június 13.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát a Karmelita kolostorban 2024. június 13-án.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
 Ifjabb Donald Trump Orbán Viktorral / Fotó: Fischer Zoltán/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy Donald Trump Jr. a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének meghívására érkezett Magyarországra. A BKIK előre jelezte, hogy 

Donald Trump Jr. programjában zárt körű üzleti események szerepelnek.

Orbán Viktor a magyar–amerikai kapcsolatok jövőjéről, az illegális migrációról, valamint az orosz–ukrán háborút lezáró béketeremtési lehetőségekről cserélt eszmét vendégével – mondta Havasi Bertalan. 

Trump fia – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) együttműködése keretében – ellátogat az MCC-be, ahol az intézmény vezetőivel és hallgatókkal is találkozik. „Zárt körű előadásán a résztvevők első kézből értesülhetnek az amerikai belpolitika legfrissebb fejleményeiről, megtudhatják Donald Trump közelmúltbeli elítélésének mögöttes politikai motivációit, és képet kaphatnak arról, milyen állapotban van a médiaszabadság az Egyesült Államokban”  – írta Facebook-oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.