BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán: legyőztük a régi és az új ellenzéket is

A Fidesz győzelmét jelentette be a vasárnapi választásokon a kormánypártok eredményvárójában Orbán Viktor miniszterelnök. Legyőztük a régi és az új ellenzéket is – mondta.

„Toronymagasan a Fidesz–KDNP nyerte a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választásokat” – jelentette be a kormánypártok eredményváró rendezvényén Orbán Viktor kormányfő.

Orbán Viktor, miután vasárnap reggel leadta szavazatát a választáson / Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

A magyar választók által vasárnap megfogalmazott véleményt táviratban tudjuk elküldeni Brüsszelbe,

migráció stop, gender stop, háború stop, Soros stop, Brüsszel stop

– fogalmazott a kormányfő.

Hozzátette: a vasárnapi fejlemények azt a hitünket is megerősítik, hogy világban van valamiféle erkölcsi ekvilibrium, a jóistennek van humorérzéke, és épp a párizsi olimpia évében „írta ki a magyar történelemből” a Momentumot. Ugyanakkor a magyar választók azt is világosan megmutatták: akik Brüsszelben a saját hazájuk ellen fordultak, azokat megbüntetik. „Mindegyiket leszavazták” – mondta.

A miniszterelnök megköszönte a Fidesz és a KDNP aktivistáinak a kampány hajrájában végzett hatalmas munkájukat, a győztes párt elnökeként pedig elmondta: legyőztük a régi ellenzéket, az új ellenzéket, és „mindig le fogjuk őket győzni”.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.