BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Élő közvetítés
folyamatosan frissül

Az orosz–ukrán háború 882. napja – felrobbantottak egy katonai vezetőt Moszkvában

null
Összefoglaló:

Moszkva északi részén felrobbantottak egy Toyota Land Cruisert, a rendfenntartók megerősítették a merénylet tényét. Az autóban benne ült a moszkvai régió egyik katonai egységének a helyettes vezetője és egy nő is – írta meg a Pravda.

 

A hírek szerint a robbanás akkor történt, amikor  Andrej Trosev és egy nő is beszállt egy parkoló autóba. Az előzetes adatok szerint a férfi lábfejét lerobbantották, a nő a repeszektől sérült meg, mindkettejüket kórházba szállították.

 

Korábban a Világgazdaság megírta, hogy lelepleztek az orosz hatóságok Szentpéterváron egy olyan csatornát, amelyen át terrorcselekmények elkövetésére szánt robbanóanyagot és detonátorokat tartalmazó csomagokat szállítottak Olaszországból és Németországból Oroszországba. Az FSZB tájékoztatása szerint 

több embert őrizetbe vettek. 

A szervezet azt is állította, hogy a terrortámadás előkészítését Roman Maszovec, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hivatalának helyettes vezetője irányította.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.