BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lezuhant a Gazprom egyik Szuhoj utasszállítója

Nem tudni, hogy a fedélzeten tartózkodók túlélték-e a zuhanást. A lezuhant Szuhoj a Gazpromavia légitársaság tulajdona volt.

Lezuhant egy orosz Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva Kolomenszkij kerületében péntek délután. A repülőgép nem szállított utasokat, csak a háromfős személyzet volt a fedélzeten a szerencsétlenség idején. A repülőgép a Gazpromavia légitársaság tulajdona volt, és Lukhovicából repült Vnukovóba.

Szuhoj
Lezuhant a Gazprom egyik Szuhoj utasszállítója  / Fotó: Facebook / Budflyer

A ren.tv értesülései szerint a Szuhoj gép tesztrepülésen vett részt. Egy szemtanú azt állította, hogy a gép „éles szögben lezuhant” az erdőbe, miután átrepült a település felett. A beszámoló szerint nagy robajjal csapódott be a gép, beleremegtek a házak ablakai, majd rövid ideig fekete füst szállt fel.

Egyelőre nem tudni, hogy a háromfős személyzet túlélte-e a zuhanást.

A repülőgép radarképe szerint a Szuhoj körbe-körbe repült főleg Vinogradovo felett.  

Fotó: Facebook / Budflyer

Nemrég Szenegálban is történt repülőgép-baleset: felszállás közben lezuhant egy újabb Boeing-gép. A gépen tartózkodó 78 utas többsége sértetlenül megúszta az incidenst. A repülőteret lezárták, a légikikötő mentőszolgálatát mozgósították az utasok evakuálására. Az eset okainak megállapítására vizsgálatot indítottak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.