BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán Viktor hamarosan egy nagyon fontos dokumentumot hoz nyilvánosságra

A félreértések elkerülése érdekében, valamint a tisztánlátás miatt a miniszterelnök nyilvánosságra hoz egy rendkívül fontos dokumentumot. Orbán Viktor azt a jelentést teszi elérhetővé, amely tartalmazza a békemisszióján felkeresett vezetőkkel történt tárgyalásainak értékelését.

Miután részleteiben már napvilágot látott, az érthetőség és tisztánlátás érdekében Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön nyilvánosságra hozza az ukrán, orosz, kínai és török vezetőkkel és Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott megbeszélései összefoglaló értékelését, valamint javaslatait, amelyet Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének küldött el a napokban – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

NATO Summit In Washington DC Final Day
Orbán Viktor
Hamarosan kiderült, miről tárgyalt Orbán Viktor Trumppal, Putyinnal és Zelenszkijjel / Fotó: NurPhoto via AFP

A kormányfő reméli, hogy jelentései és javaslatai hasznos hozzájárulásnak bizonyulnak az esetleges kezdeményezésekhez, amelyeket az Európai Tanács elnöke egy megfelelő alkalommal és megfelelő formában az EU vezetői elé terjeszt – olvasható Havasi Bertalan közleményében.

Orbán Viktor írását a miniszterelnok.hu honlapon teszik elérhetővé.

A Harry Potter-film kastélya még Trumpot is lenyűgözte, most Orbán Viktor tárgyalt benne

Jelenleg is zajlik az Európai Politikai Közösség találkozója, melynek a Blenheim-kastély ad otthont. A palota több évszázados múltra tekint vissza, de az elmúlt 80 évben már nem csak otthonként, hanem luxus kulturális központként is működik. A Blenheimben tartottak már esküvőt, állami vacsorát, de szolgált koncert- és forgatási helyszínként is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.