BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
President Joe Biden and Donald Trump hold presidential debate on CNN

Trump szarkupacnak nevezte Joe Bident

Donald Trump egy golfkocsiban ülve lerobbant szarkupacnak nevezte Joe Bident.

Belerúgtam abba az öreg, lerobbant szarkupacba

– mondta Joe Bidenről Donald Trump.

President Joe Biden and Donald Trump hold presidential debate on CNN
Fotó: AFP

A Daily Beasthez eljutott felvételen a 78 éves volt elnök egy golfkocsiban ül, kezében egy halom készpénz, és mellette a fia, Barron ül. Azt is mondta, hogy szerinte Biden visszalép az elnökjelöltségtől, és kiszáll a versenyből.

 

A Demokrata Párt legnagyobb anyagi támogatói a színfalak mögött megkongatták a vészharangokat Joe Biden elnök nagyon rossz teljesítménye miatt az első elnökjelölti tévévitán.  

Biden szereplését több médium is katasztrofálisként értékelte. A CNN, NBC, MSNBC és ABC országos televíziók műsorai is az elnök gyenge teljesítményét és annak lehetséges következményeit elemezték demokrata párti megszólalókkal. 

Több választott demokrata párti tisztségviselő folytatódó támogatásáról biztosította Joe Bident mint a párt elnökjelöltjét. Így nyilatkozott mások mellett Kamala Harris alelnök, Gavin Newsom kaliforniai kormányzó, valamint Hakeem Jeffries, a kongresszus alsóházában kisebbségben lévő demokrata képviselőcsoport vezetője. 

A The New York Times szerkesztőségi cikkben szólította fel az elnököt arra, hogy lépjen vissza a választási indulástól

Két hónappal a demokrata konvenció előtt azonban nagyon nehéz, bár nem lehetetlen lecserélni Bident, ehhez azonban az elnök beleegyezése kell. Azonban 

a Fehér Ház valótlannak minősítette a azokat a sajtóinformációkat, melyek szerint Joe Biden a visszalépés lehetőségét latolgatja.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.